Видове вина

Виното е напитка със свещена стойност по българските земи. Още древните траки са го произвеждали и издигали в култ. България има неповторими географски и климатични условия, които позволяват на нейната малка територия да се отглеждат редица сортове грозде, подходящи за производство на разнообразни видове вина.

Водени от мисията да продължим и да запазим традицията по нашите земи, ние, от Си Пи Вино, сме подбрали богата колекция от различни видове вина, дело на едни от най-добрите винарски изби в България.

Разнообразие от различни видове вина в Си Пи Вино

В онлайн магазина на Си Пи Вино ще откриете голямо разнообразие от различни видове вина – както едносортови, така и купажни. В купажните ще откриете автентични сортове, които взаимно допълват вкусовете си. Независимо дали искате бяло, розе или червено, нашето разнообразие от различни видове вина ще задоволи всички потребности на изисканото ви небце.

Вината, предлагани от Си Пи Вино, са от различни ценови класове, така че да разполагате с възможно най-голям избор. Сортовете, на които залагат нашите партньори и сме подбрали в колекцията си, са както стари и добре познати световни такива, така и много нишови и слабо познати, до типични само за българските ширини видове. При нас ще откриете сортове, като Каберне совиньон, Мерло, Сира, Пети вердо, Малбек, Карменер, Мускат отонел, Гевюрцтраминер и още много други. Поддържаме наличности от едни от най-добрите реколти на различни видове вина от последните години, но също така може да откриете и млади такива. С повод или без, подбраните от Си Пи Вино вина ще удовлетворят и най-капризния сомелиерски вкус.

Качествени бутикови вина с български произход

Ние, от Си Пи Вино, имаме мисия, която ни води в начинанието ни: искаме да представим на широката публика онези малки бутикови изби в България, които държат на продукцията си и не правят компромиси с качеството. Те заслужават вниманието на всички нас и точно поради тази причина решихме да създадем нашия онлайн магазин. При нас ще срещнете само изключителни бутикови вина с български произход, чиито балансирани и богати вкусове ще ви впечатлят.

Независимо на кои видове вина се спрете, в Си Пи Вино сме подбрали само бутикови български винарски изби, така че да ви гарантираме високото качество, което търсите за виното на вашата трапеза. Сигурни сме, че можем да удовлетворим и най-изискания вкус на онези от вас, които са истински познавачи на виното.

Изберете от нашите видове вина в Си Пи Вино

Избирайки от нашите видове вина, стимулирате и подпомагате изцяло български производители. Така запазваме многовековните традиции, наследени от нашите предци в произвеждането и консумацията на вино. Си Пи Вино е онлайн кът само за най-подбраните видове вина. Инвестирайки в продуктите, които предлагаме, подпомагате винената традиция, тъй като по този начин придавате смисъл и значение на плодовете от усърдния труд на всички малки бутикови изби в България.