За Си Пи Вино

Добре дошли в света на висококачественото бутиково вино от България!

Нашата мисия

България е страна, която е изключително богата на природни богатства – от почвата до прекрасния климат. Това я превръща в райско кътче, където спокойно могат да се отглеждат разнообразни култури. Тези фактори са сред многобройните причини виното по нашите земи да става изключително качествено.

От древни времена, още когато траките са бродили по нашите земи, виното е в центъра на множество култове и религиозни обреди, особено към бог Дионис. В наши дни традициите около виното продължават да са част от всеки празник на българите.

В последните години навлизат все повече вина с произход от други държави, които също са известни със своите качествени реколти. Вниманието към българските вина и изби като че ли малко е изместено от чуждестранните. Ние твърдо вярваме, че нашите отдадени винопроизводители заслужават своето специално място на световната винена сцена. Както и на вашите делнични и празнични трапези.

Затова ние, от Си Пи Вино, се вдъхновихме от мисията да обърнем погледите на света към не по-малко качествените бутикови български изби.

За Си Пи Вино
Нашите изби - Си Пи Вино
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Нашите изби

Всяка изба има своите специфики и се отличава с неповторими първокласни вина. Чрез Си Пи Вино имате възможността да пътувате с всяка глътка през всички онези традиции, залегнали в българското майсторство в правене на вино, като същевременно ще срещнете и иновации от световно ниво.

При нас ще откриете богата селекция от различни сортове – както типично български, така и широкоразпространени по целия свят. Може да се насладите на бели, розе и червени вина от внимателно подбраните български изби с местно производство, стремящи се да доставят преди всичко балансиран вкус и безупречно качество.

Всяка бутилка, произведена от нашите спътници в мисията ни за популяризиране на хубавото българско вино, е съвършеното допълнение към различни блюда и може да придаде на трапезата ви специално излъчване. С всяка глътка ще се пренасяте назад във времето така, както някога са правили траките.

ВИНА С ИЗТЪНЧЕН ВКУС И НЕВЕРОЯТНО КАЧЕСТВО

Колекция от вина